måndag 29 december 2008

Home Delivery

Hemkörd mat är mycket billigt här. Vi väljer mellan KFC, (varför finns det inte i Sverige!!??), Hardees (Hamburgare, kyckling jalapenos from heaven), Pizza Hut (vanliga utbudet) & McDonalds, (testat 1 gång). Det kostar mellan 3-4,5 L.E dvs 4,5-6,5 SEK att få det hemkört. Det finns obegränsat med restauranger som kör hem mat. Man kan få allt från godis, bullar, kakor, mat från världens alla hörn o även alkohol.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen!
Blir lätt avundsjuk! Att vara med Peter så länge är verkligen en förmån. Du har väl fattat att det bara är att lämna tillbaka dem om de är besvärliga. Konstigt med barnbarn att de aldrig är besvärliga när föräldrarna är uton synhåll. Vi har haft en jobbig julhelg, som vanligt, vi, barn och barnbarn har varit mer eller mindre sjuka i drygt tre veckor. Kanske är det dags att skippa julen eftersom traditonen upprepar sig varje år...influenser, olyckshändelser osv. Nu är vi alla på benen och tillbringar dagarna på jobb, i skola och på dagis.
visst är det fantastiskt att komma till Egypten! Det känns som om en del av barndom och ungdom helt plötsligt fått liv. Lite besviken blev jag dock när jag insåg att det fanns höghus alldeles bredvid pyramiderna (det fanns inte med i min barndomsbild av Kairo.
Hoppsan nu inser jag att det är dig jag pratar med Peter! Hoppas att mormor är riktigt snäll och skämmer bort dig så mycket hon kan. Är hon besvärlig så är det bara att ge henne ett skratt eller ett bar knubbiga uppsträckta armar, då mjuknar hon garanterat.

Puss och Kram
Hälsa mormor och ge även mamma och pappa en kram från Sverige och
Kerstin

Peter Lillqvist sa...

Hejsan o God Fortsättning!!

Här är allt bra; snart skall jag åka hem; nerräkning mindre än en vecka kvar. Det har gått sååå fort. Bra att familjen åter är på bena o att du mår bra. Vi hörs när jag har landat; men innan dess är det ett hårt schema... Egyptiska museet idag bla. ;) !!

Många kramar från Marianne med familj.